Γλυκοπατατες με ginger & kale

Μια υπέροχη χειμωνιάτικη Αγιουρβεδική ζεστή σαλάτα γεμάτη θρεπτικά στοιχεία.

 
Κομμένες γλυκοπατάτες φούρνου με φρέσκο κομμένο kale

Υλικά + Οδηγίες

Συστατικά:

2 γλυκοπατάτες

1 κομμάτι φρέσκο ginger ψιλοκομμένο

1/2 kale

1 πρέζες αλάτι

1 κ.σ. ghee

Οδηγίες

1. Βράζουμε το λάχανο μέχρι τα φύλλα να πάρουν μια ζωντανή απόχρωση πράσινου και να βγάλουν τα νερά τους.

2. Σε ξεχωριστή κατσαρόλα βάζουμε τις γλυκοπατάτες κομμένες σε κύβους με αρκετό νερό. Προσθέτουμε το αλάτι και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Αποσύρουμε από τη φωτιά.

3. Τρίβουμε και σοτάρουμε το τζίντζερ σε ηλιέλαιο ή ghee για τριάντα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις μαγειρεμένες γλυκοπατάτες και το λάχανο. Ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Previous

Σουπα κολοκυθας με μαραθο, ginger & σκορδο

Next
Next

Ojas date shake