6 τροποι για οργασμο στο sex

Αν αναρωτιέστε γιατί είναι κάποιες φορές δύσκολο να βιώσετε οργασμό κατά τη διάρκεια του sex, χρειάζεται να ξέρετε για αρχή ότι δεν είστε μόνη. Περίπου το 80% όλων των γυναικών αναρωτιούνται το ίδιο.

Σωστά: περίπου το 80% των γυναικών, αν όχι περισσότερες, δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό μόνο μέσω της διείσδυσης. Είναι ένας μεγάλος λόγος πίσω από το χάσμα του οργασμού και μέρος αυτού είναι ο περιοριστικός τρόπος με τον οποίο ορίζουμε το ίδιο το sex.

 

Γιατί όμως το διεισδυτικό sex είναι οργασμικό για ορισμένα σώματα, ενώ για άλλα όχι;

Ας δούμε για λίγο τι συμβαίνει στους άνδρες: το πέος έχει πολλές ευαίσθητες νευρικές απολήξεις κατά μήκος του στελέχους, συγκεντρωμένες στην κεφαλή και καλύπτοντας τους όρχεις και το περίνεο. Σχεδόν όλες αυτές οι περιοχές διεγείρονται από το διεισδυτικό σεξ - και διεγείρονται πολύ καλά.

Αλλά στις γυναικες, οι νευρικές απολήξεις τοι αιδοίου είναι κρυμμένες πολύ βαθύτερα μέσα στο σώμα. Αυτό συμβαίνει επειδή η κλειτορίδα είναι στην πραγματικότητα ένα μεγάλο εσωτερικό όργανο και μόνο ένα μικρό τμήμα της (το εξόγκωμα) είναι ορατό.

Επομένως, το διεισδυτικό σεξ δεν τη διεγείρει τόσο καλά.

Γι' αυτό είναι σημαντική η σωστή διέγερση.

Υπάρχουν διάφορες σωματικές αλλά και ψυχολογικές τεχνικές για να διεγερθεί η κλειτορίδα, αλλά το κλειδί είναι η αύξηση της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα.

Ακολουθούν 6 προτεινόμενοι τρόποι για να δοκιμάσετε

1. Προκαταρκτικά

Για τους περισσότερους, τα προκαταρκτικά είναι μια διαδικασία η οποία συμβαίνει λίγο πριν το sex. Όμως, αυτό ξεκινάει αμέσως μετά τον τελευταίο σας οργασμό.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το μεγαλύτερο σεξουαλικό όργανό μας είναι ο εγκέφαλος, οι σκέψεις, οι εικόνες και οι φαντασιώσεις είναι το μεγαλύτερο εργαλείο διέγερσης. Δεν έχει σημασία αν είστε μόνη ή αν έχετε ερωτικό σύντροφο, η αξιοποίηση των πικάντικων σκέψεών μας και η εστίαση στον καθημερινό αισθησιασμό, έχουν τη δυνατοτητα να κρατούν την εσωτερική μας φωτιά όχι μόνο αναμένη αλλά και να την ενδυναμώνουν.

Σίγουρα το sexting πριν το ραντεβού ή πριν επιστρέψει σπίτι θα φουντώσει το σώμα και το αιδοίο σας θα νιώθει σταθερά ζωντανό και ενεργοποιημένο.

Όμως, ακόμα και ένα mini breast massage με την nourishing me breast cream το πρωί μπορεί να εξαπλώσει την αίσθηση της ευχαρίστησης σε όλη σας την υπόλοιπη μέρα. Επιπλέον, αν το συνδιάσετε και με τα αγαπημένα σας εσώρουχα κάτω απο τα ρούχα του γραφείου, σίγουρα θα πετύχετε να είστε συνέχεια ζουμερή και turned on.

Αναζητήστε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και εντάξτε το στην καθημερινότητά σας.

 

2. Σεξουαλική επικοινωνία

Το να νιώθετε άνετα να μιλάτε για το σεξ είναι μια διαδικασία, και μπορεί να χρειαστεί ακόμη περισσότερο χρόνο για να καταλάβετε τι ακριβώς σας διεγείρει να ακούτε.

Αλλά η επικοινωνία δεν είναι μόνο να λέτε στο σύντροφό σας τι σας αρέσει και τι όχι. Είναι η βρώμικη συζήτηση, είναι το kink, είναι το sexting - είναι η εκδήλωση της ερωτικής σας φωνής. Αν κάτι από αυτά σας φοβίζει, ξεκινήστε από τα μικρά! Επιλέξτε έναν τομέα για να δουλέψετε και ενσωματώστε τον στη σεξουαλική εμπειρία. Καθώς νιώθετε πιο άνετα επικοινωνώντας με σεξουαλικό τρόπο, θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γεγονός που θα διευρύνει τη διέγερσή σας.

3. Γνωρίστε το σώμα σας

Για να αυξήσετε τις πιθανότητες οργασμού, χρειάζεται να ξέρετε πώς να αγγίζετε τον εαυτό σας. Η χρήση ενός pleasure toy, όπως το personal massager που εστιάζει αποκλειστικά στην διέγερση της κλειτορίδας και ολόκληρης της εξωτερικής περιχοής, πριν από το σεξ βοηθάει στην έναρξη της διέγερσης.

Γεγονός: η κλειτορίδα αποκτά στύση.

Το οποίο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να έχετε οργασμό αργότερα. Το personal massager έχει τη δυνατότητα να διεγείρει το εξωτερικό, κλειτοριδικό εξόγκωμα και όλες εκείνες τις βαθιές εσωτερικές νευρικές απολήξεις που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

4. Η σημαντικότητα του στοματικού

Μιλώντας για τη διέγερση ολόκληρης της κλειτορίδας, το στοματικό σεξ είναι μαγικό γι' αυτό.

Όταν ο σύντροφός σας ασκεί άμεση πίεση (γλύψιμο, πιπίλισμα κ.λπ.) στο εξόγκωμα της κλειτορίδας, το υπόλοιπο όργανο διογκώνεται. Αν συμπεριλάβετε και κάποια εργαλεία όπως το διεγερτικό serum κλειτορίδας ή τις λωρίδες μέντας για στοματικό sex , σίγουρα η ηδονή θα κορυφωθεί μέσω των αισθήσεων που θα ενεργοποιούνται στο μέγιστο.

5. Οι σεξουαλικές στάσεις

Ορισμένες στάσεις του σεξ είναι καταλληλότερες για τη βέλτιστη διέγερση της κλειτορίδας. Εδώ είναι 2 με τις οποίες μπορείτε να παίξετε:

Ιεραποστολικό με ένα μαξιλάρι από κάτω: Αυτό αλλάζει τη γωνία του κόλπου σας, επιτρέποντας στον άξονα να διεισδύσει πιο βαθιά (και να χτυπήσει το σημείο G).

Καουμπόισσα: το να είστε από πάνω, σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με διαφορετικούς ρυθμούς και γωνίες. Ένα ωραίο κόλπο είναι να είστε από πάνω ενώ τρίβετε την κλειτορίδα πάνω στο ηβικό οστό του συντρόφου σας.

 

6. Βγάλτε τα παιχνίδια απο το συρτάρι

Ήρθε η ώρα να κανονικοποιήσετε τα παιχνίδια να αποτελούν μέρος της σεξουαλικής εμπειρίας. Αν ένα παιχνίδι σας βοηθάει να φτάσετε σε οργασμό, αυτό είναι υπέροχο! Δεν είναι ο ανταγωνισμός του συντρόφου σας - αλλά ο συμπαίκτης του.

Ένα απλό boost vibe στην κλειτορίδα κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί σίγουρα να βοηθήσει στο ξεκλείδωμα του οργασμού, ειδικά σε στάσεις με πρόσωπο προς τα έξω, όπως το doggy style ή το spooning. Δοκιμάστε το CIME ! Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αγγίζει αισθησιακά το γυναικείο σώμα και προάγει το slow & mindful sex.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Previous

Πως το να διαβαζεις βιβλια κανει το sex καλυτερο;

Next
Next

Κινοα με δυοσμο, αβοκαντο και μπροκολο