Σουπα απο παντζαρι

Εκτός απο το ότι αυτή η σούπα είναι εξαιρετικά γευστική, συγκράτησε και τα ακόλουθα συμαντικά Ayurvedic tips.

Τα παντζάρια, το γκρέιπφρουτ και η πικραλίδα είναι οι τρεις τροφές που υποστηρίζουν την αποτοξίνωση του σώματος.

Τα παντζάρια συγκεκριμένα, υποστηρίζουν το αίμα, συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση του συκωτιού και έχουν καθαρτική δράση.

Συμπληρωματικά, ο μαϊντανός είναι χωνευτικός και διουρητικός.

 

Υλικά + Οδηγίες

Συστατικά:

2 κούπες παντζάρια

1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι1

/4 φλιτζανιού κομμένο σέλερι

1/2 κ.γ. σπόρους κύμινου

1/2 λεμόνι

1/4 φλιτζανιού φρέσκο μαϊντανό 1/4 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ ηλιέλαιο

Οδηγίες

Κόβουμε τα παντζάρια και το σέλερι και τα προσθέτουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα.

Προσθέτουμε το αλάτι και τον χυμό του λεμονιού και νερό μέχρι να βυθιστούν τα λαχανικά. Τα αφήνουμε να βράσουν.

Σε ένα ξεχωριστό τηγάνι, σοτάρουμε τους σπόρους κύμινου με το λάδι και τους προσθέτουμε στη σούπα.

Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν τα παντζάρια.

Ψιλοκόβουμε τον φρέσκο μαϊντανό και γαρνίρουμε από πάνω.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Previous

Chocolate bliss truffles

Next
Next

Frittata με μανιταρια & δεντρολιβανο