Rose syrup

Aυτό το νόστιμο σιρόπι προσελκύει την αγάπη και δημιουργεί μια βαθιά σύνδεση με την απόλαυση.

 
Μία κανάτα με νερό και κόκκινα πέταλα από τριαντάφυλλο

Υλικά + Οδηγίες

Συστατικά:

4 φλιτζάνια φρέσκα βιολογικά ροδοπέταλα

2 φλυτζάνια νερό

2 1/4 φλιτζάνια ζάχαρη επιλογής σου

1 ξυλάκι κανέλα κεϋλάνης

Οδηγίες

Βάλε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και βράσε σιγά - σιγά για 60 λεπτά. Σούρωσε το μείγμα και μετά μετέφερέ το σε ένα αποστειρωμένο μπουκάλι (αν θέλεις να το αποθηκεύσεις) ή χρησιμοποίησε το φρέσκο, βάζοντάς το στο ψυγείο.

Το χρώμα του σιροπιού μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το χρώμα των ροδοπετάλων και η ποσότητα θα διαφέρει ανάλογα με το πόσο πολύ θα έχει εξατμιστεί το νερό.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Previous

Πατατες με flakes καρυδας και σουσαμι

Next
Next

Chocolate bliss truffles