Eclipse Season Ritual Bath

Γείωση & εμπιστοσύνη στη δύναμη μας

Μία γυναίκα που κάθεται σε μία μπανιέρα γεμάτη νερό και πολύχρωμα λουλούδια

Πολλοί φοβούνται τη σεζόν των εκλείψεων, αλλά αν είσαι συντονισμένη με την συνεχώς μεταβαλλόμενη ενέργεια του τι σημαίνει να νιώθεις ζωντανή, εάν μπορείς να εμπιστευτείς το μυστήριο, να απελευθερώσεις τον έλεγχο και να περάσεις αυτή την περίοδο με μεγάλο σεβασμό για όλη τη δημιουργία, τότε μπορεί να βιώσεις μια υπέροχη περίοδο διδασκαλίας, συνειδητοποιήσεων και προβληματισμών.

Εάν αισθάνεσαι κουρασμένη ή απογοητευμένη, εάν νιώθεις ότι θέλεις να κλάψεις, τότε να το επιτρέψεις, αυτά τα συναισθήματα μπορεί είναι άβολα, αλλά η αντίσταση τα καθιστά δυσκολότερα. Βαθιές αναπνοές και να θυμάσαι ότι και αυτό θα περάσει.

Αυτό το μπάνιο έχει σχεδιαστεί για να σου προσφέρει υποστήριξη και ασφάλεια ανάμεσα στις ευλογίες των λουλουδιών, των πετρών και του νερού που συμβολίζει τη ροή της ζωής.

 

Θα χρειαστείς

Μη υδατοδιαλυτούς κρυστάλλους, ιδανικός είναι ο λευκός χαλαζίας (μπορείς να τον αποκτήσεις εδώ μαζί με ένα ακόμα ritual) φρέσκα ανοιξιάτικα λουλούδια όπως βιολέτες και τριαντάφυλλα, αιθέριο έλαιο νερολί αναμεμιγμένο σε ελαιόλαδο, γάλα αμυγδάλου και μια μεγάλη ποσότητα αλατιού της επιλογής σου.

Τελετουργικό

Γέμισε την μπανιέρα με νερό, ρίξε όλα τα υλικά, μπες και βυθίσε και το κεφάλι σου. Μείνε για λίγο κάτω απο το νερό, κλείσε τα μάτια και ανέπνεε, αφήνοντας τον εαυτό σου να μείνει απλά στο κενό, αδειάζοντας.

Η παρακάτω θετική δήλωση μπορεί να σε βοηθήσει να δείχνεις εμπιστοσύνη στη ροή της ζωής, υπενθυμίζοντας σου

«Μπορώ να έχω τα πάντα αφήνονατς τον εαυτό μου να είναι παρών στη στιγμή.

Μπορώ να έχω τα πάντα αφήνοντας τον εαυτό μου να είναι παρών στη στιγμή.

Μπορώ να έχω τα πάντα αν αφήσω τον εαυτό μου να είναι παρών στη στιγμή.

Μπορώ να έχω τα πάντα αν αφήσω τον εαυτό μου να είναι παρών στη στιγμή.

Μπορώ να έχω τα πάντα αν αφήσω τον εαυτό μου να είναι παρών στη στιγμή.»- Ντόνοβαν

Νερό με πέταλα από ροζ τριαντάφυλλο
 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Previous

Εαρινη Ισημερια

Next
Next

Imbolc Cleansing Ritual Bath