Sleep Meditation (Διαλογισμος Υπνου): Οσα Πρεπει Να Γνωριζεις

Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ

Διανύουμε μία απο εκείνες τις περιόδους που νιώθουμε αποσύνδεση από τον σκοπό μας, ματαίωση, ίσως μαζί με θυμό και απορία, που εύκολα μετατρέπεται σε οργή.

Προσωπικά κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο επιστρέφω δυναμικά στα εργαλεία που έχω αναγνωρίσει ότι με υποστηρίζουν και με συγκρατούν στο κέντρο μου, έτσι δεν επιτρέπω στα βαριά συναισθήματα να με κυριεύσουν και να με παγώσουν.

Ένα απο αυτά είναι και ο διαλογισμός και συγκεκριμένα ο καθοδηγούμενος διαλογισμός .

Το να αφιερώσεις χρόνο σε ένα καθοδηγούμενο διαλογισμό μπορείς να επαναφορτίσεις την ικανότητά σου να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε προκύπτει στη μέρα σου, επηρεάζοντας τη συνολική σου υγεία και τη σχέση σου με τους γύρω σου.

Αυτό συμβαίνει επειδή το μυαλό και το σώμα είναι συνδεδεμένα.

Ένα κρεβάτι με λευκά σεντόνια και καφέ κουβέρτα, δίπλα σε μια στοίβα βιβλία και ένα αναμμένο λευκό κερί
Δύο γυναίκες, η μία ξαπλωμένη με κλειστά τα μάτια και η άλλη καθισμένη δίπλα της με ένα ανοιχτό βιβλίο στα χέρια

Όταν μπορούμε να επιβραδύνουμε, να ηρεμήσουμε όλο τον θόρυβο στον κόσμο και να επιστρέψουμε στον εαυτό μας, υπάρχει ένας τόπος ατέλειωτης ελευθερίας όπου οι δυσκολίες μας, οι τρομακτικές σκέψεις για το μέλλον και οι δύσκολες καταστάσεις του νου υποχωρούν στο παρασκήνιο.

Αυτός είναι ο τόπος βαθιάς ανάπαυσης.

Η βαθιά ανάπαυση που βιώνουμε κατά τη διάρκεια του καθοδηγούμενου διαλογισμού μας προσφέρει μια αίσθηση ελευθερίας και παρουσίας σε έναν κόσμο που δεν αισθάνεται σίγουρος και σταθερός. Κατά τη διάρκεια επομένως ενός the Rest of your Life διαλογισμού γνωρίζουμε επίσης ότι αυτή η ήπια πρακτική του αρχαίου ύπνου (γνωστού και ως yoga nidra) μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε παρούσες στην κάθε στιγμή και να θυμηθούμε ποιες πραγματικά είμαστε.

Θα ήθελα να σε βοηθήσω και να βάλω το δικό μου λιθαράκι στο να νιώθεις ήρεμη και ισορροπημένη, σε προτρέπω επομένως να δοκιμάσεις έναν από τους the rest of your life διαλογισμούς που δημιουργώ, πατώντας πάνω στην μπάρα που ακολουθεί.

 

Απόκτησε πρόσβαση στο the rest of your life εργαλείο για να βιώνεις σταθερά τα υπέροχα οφέλη που μπορεί αυτή η τεχνική να σου προσφέρει και να καλλιεργήσεις μια σταθερή εσωτερική ηρεμία.

The Rest of Your Life Series
€50.00
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Previous

Βρωμη με αμυγδαλα και βατομουρα

Next
Next

Πως να φτιαξεις τα δικα σου smudge sticks