The Lost Art of Play: a Joyous Women’s Retreat

“Δεν σταματάμε να παίζουμε γιατί μεγαλώνουμε. Μεγαλώνουμε γιατί σταματάμε να παίζουμε.”

Retreat Output

…και εμείς είπαμε να θυμηθούμε πως είναι να είμαστε και πάλι παιδιά.

22 υπέροχες γυναίκες είπαν ναι στο παιχνίδι και μας ακολούθησαν στην ανεμελία.

Παίξαμε με την καρδιά μας, γελάσαμε, διασκεδάσαμε, μοιραστήκαμε, συνδεθήκαμε.

Αποχαιρετήσαμε το καλοκαίρι όλες μαζί και είμαστε έτοιμες για νέες περιπέτειες.

Ανεπανάληπτη Lalita play gang!

Retreat Basics

Ημερομηνίες:  06 Οκτ. 2018 – 07 Οκτ. 2018

Διαμονή: Gardens Gallery Hotel, Ξυλόκαστρο Κορινθίας

Κατηγοριά: Wellness Retreat

Hosts: Βασιλική Τσαντίλα, Νικόλ Βουρβουριώτη

Your Retreat Hosts

Βασιλική Τσαντίλα Founder

your Wheel of the Year partner

Δουλεύω χρόνια για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και με μεγάλη χαρά επιχειρώ να ταξιδέψω με τις επιθυμίες μου. Μία απ' αυτές μπήκε κιόλας στην ωραιότερη και μεγαλύτερη βαλίτσα με σπουδαίους στόχους. Ο προορισμός φαντάζει μοναδικός. Το εισιτήριο περιέχει αγάπη και πάθος.
Σκοπός μου είναι να φτιάξω ένα παζλ από ανεπανάληπτες εμπειρίες μόνο για γυναίκες, με σκοπό την προσωπική τους ανάπτυξη, την απόλυτη ευχαρίστηση και την απλή απόλαυση. Θέλω να έρθεις μαζί μου σ' αυτό το ευφάνταστο ταξίδι. Να γίνεις ένα σημαντικό κομμάτι του απαιτητικού και πολύ αλλιώτικου παζλ της Lalita. Έχω πολλά στο μυαλό μου που θέλω να μοιραστώ μαζί σου. Οι προσωπικές αναζητήσεις, αλλά και η μελέτη που έχει γίνει σε βάθος για την θηλυκότητα με οδηγούν εδώ, στο να ανακαλύψω το πόσο σημαντική και ιδιαίτερη είναι η διαδρομή μας κι η σύνδεση της γυναικείας φύσης με τις εποχές και με τις ενδιάμεσες περιόδους του χρόνου. Έχω πολύτιμο υλικό και αρκετές πληροφορίες για να πάμε μαζί παρακάτω. Μέσα από φανταστικά τελετουργικά και με εργαλεία τη Yoga και τον Qoya, να γίνουμε πιο δημιουργικές, λαμπερές κι ανάλαφρες.

Νικόλ Βουρβουριώτη

your Coaching partner

Είμαι η Nichole και είμαι personal life coach και δημιουργός του ομαδικού προγράμματος Inspired for Life.
Όνειρό μου? Να βλέπω τις γυναίκες γύρω μου να ζουν με την καρδιά τους χωρίς να αναβάλλουν την ευτυχία τους για αργότερα.
Η business card μου γράφει personal life coach, αλλά αυτό που πραγματικά κάνω είναι να θυμίζω σε όλες μας, ότι σε όποια φάση της ζωής μας και αν βρισκόμαστε, με όποιον τρόπο και να έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, εξακολουθούμε να έχουμε ένα κατάλευκο, αστραφτερό μέλλον, που μπορούμε να διαμορφώσουμε όπως εμείς θέλουμε.

 • “Δύο μέρες ξεγνοιασιάς, όπου μέσα από το παιχνίδι ανακάλυψα πράγματα για τον εαυτό μου και με έκανε να θέλω να μάθω περισσότερα για μένα και να με ανακαλύψω.”

  Έφη
 • “Προτείνω να συμμετάσχεις σε ένα Lalita Retreat για να δώσεις μια ευκαιρία στον εαυτό σου για το διαφορετικό.”

  Μαριλένα
 • “…γνώρισα νέους ανθρώπους, ταυτίστηκα, απελευθερώθηκα, γέλασα με την ψυχή μου. Σου προτείνω να συμμετάσχεις για να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου.”

  Αγγελική
 • “Μια διαφορετική προσέγγιση της ζωής.”

  Άρτεμις
 • “Η εμπειρία ήταν υπέροχη, αναζωογονητική, γεμάτη χαρά και θετική ενέργεια. Σου το προτείνω γιατί είναι από τα ομορφότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου.”

  Κωνσταντίνα
 • “Αυτό το διήμερο ήταν μια διαφορετική εμπειρία που με έκανε να ξεχαστώ, να  χαλαρώσω και να συνειδητοποιήσω εσωτερικές αναζητήσεις.”

  Μαρία
 • “…γνώρισα νέους υπέροχους ανθρώπους, κομμάτια του εαυτού μου, πέρασα ένα μαγευτικό σαββατοκύριακο, με δημιουργικότητα και παιχνίδι.”

  Ξανθίππη
adminThe Lost Art of Play: a Joyous Women’s Retreat