Self Love: a Sacred Women’s Retreat

Retreat Output

Με χαρά και ενθουσιασμό υποδεχθήκαμε και

γνωρίσαμε όλες τις όμορφες γυναίκες που μας εμπιστεύτηκαν και

μας ακολούθησαν σε αυτό το ταξίδι νέας γνώσης, μοιράσματος και σύνδεσης.

Νέες, δυνατές και αληθινές φιλίες γεννήθηκαν.

Η εμπειρία, μοναδική.

Γιατί όταν είμαστε ενωμένες, ο κόσμος γίνεται καλύτερος.

Σας ευχαριστούμε για όλες τις όμορφες στιγμές που δημιουργήσαμε.

Εικόνες και συναισθήματα, που θα μας συντροφεύουν για μια ζωή.

Retreat Basics

Ημερομηνίες:  09 Φεβρ. 2018 – 11 Φεβρ. 2018

Διαμονή: Κτήμα Noosfera Retreat Center, Ορεινή Κορινθία

Κατηγοριά: Wellness Retreat

Hosts: Βασιλική Τσαντίλα, Νικόλ Βουρβουριώτη, Κλαίρη Βενούκα, Βασιλική Παπαδοπούλου

Your Retreat Hosts

Βασιλική Τσαντίλα Founder

your Wheel of the Year partner

Δουλεύω χρόνια για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και με μεγάλη χαρά επιχειρώ να ταξιδέψω με τις επιθυμίες μου. Μία απ' αυτές μπήκε κιόλας στην ωραιότερη και μεγαλύτερη βαλίτσα με σπουδαίους στόχους. Ο προορισμός φαντάζει μοναδικός. Το εισιτήριο περιέχει αγάπη και πάθος.
Σκοπός μου είναι να φτιάξω ένα παζλ από ανεπανάληπτες εμπειρίες μόνο για γυναίκες, με σκοπό την προσωπική τους ανάπτυξη, την απόλυτη ευχαρίστηση και την απλή απόλαυση. Θέλω να έρθεις μαζί μου σ' αυτό το ευφάνταστο ταξίδι. Να γίνεις ένα σημαντικό κομμάτι του απαιτητικού και πολύ αλλιώτικου παζλ της Lalita. Έχω πολλά στο μυαλό μου που θέλω να μοιραστώ μαζί σου. Οι προσωπικές αναζητήσεις, αλλά και η μελέτη που έχει γίνει σε βάθος για την θηλυκότητα με οδηγούν εδώ, στο να ανακαλύψω το πόσο σημαντική και ιδιαίτερη είναι η διαδρομή μας κι η σύνδεση της γυναικείας φύσης με τις εποχές και με τις ενδιάμεσες περιόδους του χρόνου. Έχω πολύτιμο υλικό και αρκετές πληροφορίες για να πάμε μαζί παρακάτω. Μέσα από φανταστικά τελετουργικά και με εργαλεία τη Yoga και τον Qoya, να γίνουμε πιο δημιουργικές, λαμπερές κι ανάλαφρες.

Νικόλ Βουρβουριώτη

your Coaching partner

Είμαι η Nichole και είμαι personal life coach και δημιουργός του ομαδικού προγράμματος Inspired for Life.
Όνειρό μου? Να βλέπω τις γυναίκες γύρω μου να ζουν με την καρδιά τους χωρίς να αναβάλλουν την ευτυχία τους για αργότερα.
Η business card μου γράφει personal life coach, αλλά αυτό που πραγματικά κάνω είναι να θυμίζω σε όλες μας, ότι σε όποια φάση της ζωής μας και αν βρισκόμαστε, με όποιον τρόπο και να έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, εξακολουθούμε να έχουμε ένα κατάλευκο, αστραφτερό μέλλον, που μπορούμε να διαμορφώσουμε όπως εμείς θέλουμε.

Κλαίρη Βενούκα

your Femininity partner

Η Κλαίρη δημιουργεί μέσα από διαφορετικούς ρόλους, πάντα με επίκεντρο την Ομορφιά, την Γυναίκα, την Ισορροπία, την αδιαπραγμάτευτη Θηλυκότητα.
Θα τη βρεις να διοικεί πολυεθνικά beauty brands, να μοιράζεται σκέψεις και γνώσεις στο Feminine Boudoir, να γράφει για τα βότανα, τα άνθη και τα έλαια σε περιοδικά και blogs, να κάνει σεμινάρια στον Κύκλο Υποστήριξης Γυναικών, να σου προσφέρει ό,τι ξέρει με κάθε ευκαιρία και, ενίοτε, όταν ο χρόνος το επιτρέπει, να συγγράφει ημερολόγια και να ταξιδεύει με τη Lalita!
Γνήσιο Lalitoκόριτσο, πιστεύει πως το νόημα της ζωής είναι να δίνεις στη Ζωή Νόημα κάθε στιγμή και να τη ζεις έτσι όπως η ψυχή σου λαχταρά και οι αισθήσεις σου είναι στο φουλ!

Βασιλική Παπαδοπούλου

Με λένε Βασιλική Παπαδοπούλου*Libertad. Μου αρέσει να συστήνομαι ως HappyHeARTist*Συντονίστρια Χαράς, Διαισθητική Σύμβουλος - Ενθυμήτρια και Ζωγράφος. Σκοπός μου είναι να σου θυμίζω πως το απίθανο από το πιθανό “απέχει μόλις ένα Άλφα μετά” και όλα είναι έπειτα ανοικτά! Με μια γερή βάση, λίγη φαντασία και πρακτικότητα, καθώς και τη δική σου ιδέα στο χαρτί το όραμα έχει ήδη ξεκινήσει την πλεύση του!
Θα με βρεις ανάμεσα σε χαρτιά και χρώματα ζωγραφικής, σε κάποιο χώρο να τραγουδώ ή να χορεύω, να βολτάρω στη φύση και να μελετώ λουλούδια, ή μπροστά στο πληκτρολόγιο να δακτυλογραφώ κείμενα για το blog μου, κείμενα για σύμβολα, αρχέτυπα, να αποσυμβολίζω μύθους, να ανακατεύω ή να δημιουργώ μηνύματα και κάρτες αυτογνωσίας για την επόμενη συνεδρία ή να ετοιμάζω νέα projects ΤΕΧΝΩΝ με φίλους-συνεργάτες. Μαζί με την Άντα Ζήκου έχουμε δημιουργήσει την ομάδα «CHORUS SYMBOLUS».

  • “Ήταν ένα εξαιρετικό τριήμερο για το νέο ξεκίνημα της Lalita. Ένιωσα ότι επελέγη το πιο ξεχωριστό μέρος που μας επέτρεψε να αφεθούμε και να το απολαύσουμε. Μπράβο! Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν οι δονήσεις και οι όμορφοι προβληματισμοί που δημιουργήθηκαν.”

    Πηνελόπη
  • “Η εμπειρία ήταν δημιουργική και απελευθερωτική. Δημιουργήθηκε κλίμα θετικό, συναινετικό και αλληλεγγύης. Αυτό που άρεσε περισσότερο ήταν το κλίμα εμπιστοσύνης, κατανόησης και ενθάρρυνσης.”

    Βιργινία
adminSelf Love: a Sacred Women’s Retreat