Living Mindfully: a Nourishing Women’s Retreat

About the retreat

Living every moment mindfully

Σκέψου πόσα πράγματα κάνεις, εντελώς ασυνείδητα, στην διάρκεια μιας ημέρας. Όταν πίνεις το καφέ σου, όταν ακούς μουσική, μαγειρεύεις, κάνεις ντους, οδηγείς. Παρατήρησε ότι την ίδια στιγμή ακούς τις σκέψεις σου, κάνεις πλάνα, σκέφτεσαι πως θα είναι το Σαββατοκύριακο που έρχεται, ή πως θα είναι στο σπίτι, στη δουλειά. Επομένως, το σώμα σου είναι εδώ, άλλα ο νους είναι αλλού και αυτό είναι πηγή κούρασης, στρες και άγχους.

Tις περισσότερες ώρες της ημέρας είμαστε σε αυτόματο πιλότο, και η καθημερινότητα μας ζητάει να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Έτσι ο χρόνος περνάει χωρίς να το αντιληφθούμε, χωρίς να απολαμβάνουμε και στο τέλος της ημέρας αισθανόμαστε σαν να μη είχαμε χρόνο για μας.

Η πρακτική του Μindfulness μας διδάσκει πώς μπορούμε να αποκτήσουμε μεγαλύτερη επίγνωση του παρόντος, με αποτέλεσμα την αποσύνδεση του αυτόματου πιλότου και την μείωση της επιρροής των σκέψεων. Eίναι μια διαδικασία που όταν εξασκείται τακτικά, απλώνεται και βαθαίνει με την πάροδο του χρόνου.

Τα aποδειγμένα ωφέλη είναι απέραντα: γενική βελτίωση της υγείας, λιγότερο stress, θυμός και αλλαγές της διάθεσης, ελευθερία από τα συνηθισμένα μοτίβα σκέψεων, πολύ αυξημένη ευεξία.

Retreat Basics

Ημερομηνίες:  1 Φεβρουαρίου 2020 – 2 Φεβρουαρίου 2020

Διαμονή: Trikolonion Country Luxury Hotel, Στεμνίτσα Αρκαδίας

Κατηγοριά: Wellness Retreat

Hosts: Βασιλική Τσαντίλα, Valerie Saier

Το νέο retreat της Lalita είναι κατάλληλο για …

…όλες εμάς που θέλουμε να μάθουμε απλές και εφαρμόσιμες τεχνικές και πρακτικές, για την αύξηση της ηρεμίας, ευεξίας και χαράς στην καθημερινότητας μας.

Τι περιλαμβάνει το ταξίδι

 • 1 διανυκτέρευση σε μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο στο Trikolonion Country Hotel

 • Mindfulness Workshop by Valerie

 • Slow Living Rituals by Vasiliki

 • Qoya: slow down to feel more

 • Mindfulness yoga with Valerie

 • Δείπνο την ημέρα άφιξης

 • Πρωινό την ημέρα άφιξης και αναχώρησης

 • Χαλαρωτικά ροφήματα βοτάνων

 • Mini lunch την ημέρα αναχώρησης

 • Luxury είδη προσωπικής περιποίησης

 • Goodie bags έκπληξη

Για να λάβεις περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πλούσιο ημερήσιο πρόγραμμα, στείλε μήνυμα στο inbox της Lalita ή email στο hello@lalitaretreats.gr

Διάλεξε το πακέτο σου!

Και αυτό το retreat θα αποτελείται από περιορισμένο αριθμό συμμετοχών.
Σου προτείνουμε να μην αργήσεις να δηλώσεις συμμετοχή.

Για συμμετοχές μέχρι 13/01, 15% έκπτωση:
Διαμονή σε δίκλινο: 155,00€
Διαμονή σε μονόκλινο: 195,00€

Για συμμετοχές απο 13/01 και μετά:
Διαμονή σε δίκλινο: 178,00€
Διαμονή σε μονόκλινο: 224,00€

Για την επιβεβαίωση της κράτησης,είναι απαραίτητη η προκαταβολή του 50%.

Η προκαταβολή είναι μη επιστρέψιμη σε περίπτωση ακύρωσης από τις 12/11/19 και μετά, εκτός κι αν υπάρξει η δυνατότητα να βρεθεί αντικαταστάτρια.

Οι αναγραφόμενες τιμές είναι ανά άτομο και πλέον ΦΠΑ 24%.

Your Retreat Hosts

Βασιλική Τσαντίλα Founder

your Wheel of the Year partner

Δουλεύω χρόνια για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και με μεγάλη χαρά επιχειρώ να ταξιδέψω με τις επιθυμίες μου. Μία απ' αυτές μπήκε κιόλας στην ωραιότερη και μεγαλύτερη βαλίτσα με σπουδαίους στόχους. Ο προορισμός φαντάζει μοναδικός. Το εισιτήριο περιέχει αγάπη και πάθος.
Σκοπός μου είναι να φτιάξω ένα παζλ από ανεπανάληπτες εμπειρίες μόνο για γυναίκες, με σκοπό την προσωπική τους ανάπτυξη, την απόλυτη ευχαρίστηση και την απλή απόλαυση. Θέλω να έρθεις μαζί μου σ' αυτό το ευφάνταστο ταξίδι. Να γίνεις ένα σημαντικό κομμάτι του απαιτητικού και πολύ αλλιώτικου παζλ της Lalita. Έχω πολλά στο μυαλό μου που θέλω να μοιραστώ μαζί σου. Οι προσωπικές αναζητήσεις, αλλά και η μελέτη που έχει γίνει σε βάθος για την θηλυκότητα με οδηγούν εδώ, στο να ανακαλύψω το πόσο σημαντική και ιδιαίτερη είναι η διαδρομή μας κι η σύνδεση της γυναικείας φύσης με τις εποχές και με τις ενδιάμεσες περιόδους του χρόνου. Έχω πολύτιμο υλικό και αρκετές πληροφορίες για να πάμε μαζί παρακάτω. Μέσα από φανταστικά τελετουργικά και με εργαλεία τη Yoga και τον Qoya, να γίνουμε πιο δημιουργικές, λαμπερές κι ανάλαφρες.

Valerie Saier

Ο καθένας είναι μέρος και κάτοικος του σύμπαντος. Πιστεύω ότι το κάθε άτομο έχει το ρολό του να παίξει και την ομορφιά του να μοιράσει.
Για μένα σημαντικό είναι ο κάθε άνθρωπος να καταλάβει πόσο ανεκτίμητος είναι. Και με την Γιόγκα, την Γιόγκα Νίντρα, και το Mindfulness έχω την χαρά να βοηθάω τα άτομα στο μονοπάτι της αυτογνωσίας, της αυτό-εξέλιξης και της αυτό-εκπλήρωσης ώστε να βρουν την εσωτερική τους δύναμη και ηρεμία. Γεννήθηκα στην Γαλλία και ζω στην Ελλάδα πάνω από 15 χρόνια. Η εφαρμογή της γνώσης είναι το μονοπάτι μου και για αυτό τον σκοπό ακολούθησα διάφορες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια. (NLP, Mindfulnes).
Με την πάροδο του χρόνου, έχω κτίσει ένα ιδιαίτερο στυλ διδασκαλίας, το οποίο δίνει έμφαση στον σεβασμό: της ελευθερίας, του τρόπου μάθησης, των κινήτρων και των πεποιθήσεων του κάθε μαθητή καθώς και στην αναζήτηση της αρμονίας και της προσωπικής αλήθειας. Έτσι ο καθένας μπορεί να βιώσει τα οφέλη της "βιωματικής μάθησης". Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη στο να είμαι σε θέση να μοιραστώ απλόχερα τις γνώσεις μου και την εμπειρία των Pranayama, Yoga Nidra, Flow Yoga, Mindfulness, Μάντρα και NLP και έτσι να μπορώ να βοηθάω τους μαθητές να εφαρμόσουν της Yoga στην καθημερινότητα τους, να βρουν την εσωτερική τους δύναμη, να εξελιχθούν, να βαδίζουν ευκολότερα στο μονοπάτι τους και να έρθουν πιο κοντά στην εσωτερική πλευρά τους.

 • “Θα περάσεις καλά, θα σε περιποιηθούν, θα γνωρίσεις και άλλες γυναίκες, θα ακούσεις πράγματα που δεν τα έχεις ξανακούσει, θα συνδεθείς με τον εαυτό σου, θα χαλαρώσεις, θα γεμίσεις όμορφες αναμνήσεις…”

  Αλεξάνδρα
 • “Μια ανεπανάληπτη εμπειρία την οποία κάθε γυναίκα «οφείλει» να χαρίσει στον εαυτό της . Σου το προτείνω για να αγαπήσεις τον εαυτό σου λίγο περισσότερο και για να έρθεις λίγα βήματα πιο κοντά στην αυτογνωσία.”

  Μαρία
 • “Ήταν μια απολαυστική εμπειρία από την ώρα που ξεκίνησε, ήταν στημένο με αγάπη, φροντίδα και γνώση της γυναικείας φύσης. Πρέπει να πας…. θα είσαι βασίλισσα! Θα νιώσεις συγκίνηση, χαρά, αγάπη, ενδιαφέρον, θα πετάξεις! Ήμουν μια γυναίκα που είχε ενδοιασμούς, όμως η συμμετοχή στο Lalita Retreat απελευθερώνει κομμάτια που μας κρατάνε πίσω, νιώθουμε το ενδιαφέρον, το πραγματικό, και την ενέργεια."

  Κυριακή
adminLiving Mindfully: a Nourishing Women’s Retreat