Ματούλα Πισκοπάνη

your Rebirthing Breathwork partner

Ο προσωπικός μου δρόμος στη μεταμόρφωση ξεκίνησε πολύ νωρίς, με την λαχτάρα να συνδεθώ με το Θείο. Διάβασα και ασχολήθηκα με συνεδρίες Κρανιοιερής, Συνειδητής Ύπνωσης, Διαλογισμούς. Εντρύφησα στη Διδασκαλία του Ρέικι, εμβάθυνα με συνεχόμενες εκπαιδεύσεις στην Τεχνική Breathwork με τους καλύτερους: John Stamoulos, Sondra Ray, Leonard Orr.

Οργάνωσα την 1η επαγγελματική εκπαίδευση Breathwork για την Ελλάδα το 2005 όπου και αποφοίτησα και ακολούθησα αυτή την οδό που με έφερε σε επαφή με ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο: Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Ολλανδία, Ελλάδα, Τουρκία, Ινδία, Μαλαισία, Σιγκαπούρη με ατομικές συνεδρίες, σεμινάρια, εργαστήρια και εκπαιδεύσεις. Είμαι η 1η Ελληνίδα/Έλληνας που έβαλε στον παγκόσμιο χάρτη του Οργανισμού Συνειδητών Αναπνοών (IBF) την Ελλάδα γινόμενη μέλος της και πληρώντας καθήκοντα  Εθνικής Αντιπρoσώπου (NR).

Έχω αποτελέσει 6 χρόνια μέλος του Εθνικού Οργανισμού Συνειδητών Αναπνοών στη Νέα Ζηλανδία (NZAB) όπου και ζούσα.

Σήμερα εδρεύω στην Ελλάδα, Μύκονο και Αθήνα και εργάζομαι από κοντά και μέσω τηλεπικοικωνιών με ολόκληρο τον πλανήτη.

Αυτό που αγαπώ μέσα σε αυτή την ενασχόληση είναι να βλέπω ανθρώπους να ενδυναμώνονται, να βρίσκουν κατεύθυνση ουσία και νόημα και να συνδέονται με την ίδια τη ζωή με τρόπο ανυψωτικό και δημιουργικό.”

adminMatoula Piscopani