Καλώς ήρθες στον μαγικό κόσμο της Lalita

Αυτογνωσία, συνειδητοποίηση, δεξιότητα, ανάγκη, επικοινωνία, βελτίωση, υποστήριξη, αγάπη και επένδυση. Βάζοντας όλα αυτά μαζί σ’ ένα τραπέζι μπορούμε να φτιάξουμε από κοινού το μεγαλύτερο και ωραιότερο παζλ που θα αποτελέσει τον απόλυτο οδηγό για να συνδεθούμε μεταξύ μας και να απελευθερώσουμε όλη την κρυμμένη μας δύναμη.

Γνώρισε τα Retreats της Lalita

Προηγούμενα Retreats

Celebrating You: a Soulful Women’s Retreat

Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε για το πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μας, τον ίδιο μας τον εαυτό. 37 γυναίκες σήκωσαν τα ποτήρια τους, γιόρτασαν για ότι μεγάλο κατέκτησαν την χρονιά που έφυγε και προετοιμάστηκαν κατάλληλα για το 2019, απελευθερώθηκαν μέσω της κίνησης και έμαθαν πολύτιμα μυστικά για να φροντίζουν σώμα και πνεύμα καθημερινά.Καλή χρονιά!

Self Love: a Sacred Women’s Retreat

Με χαρά και ενθουσιασμό υποδεχθήκαμε και γνωρίσαμε όλες τις όμορφες γυναίκες που μας εμπιστεύτηκαν και μας ακολούθησαν σε αυτό το ταξίδι νέας γνώσης, μοιράσματος και σύνδεσης. Νέες, δυνατές και αληθινές φιλίες γεννήθηκαν. Η εμπειρία, μοναδική. Γιατί όταν είμαστε ενωμένες, ο κόσμος γίνεται καλύτερος. Σας ευχαριστούμε για όλες τις όμορφες στιγμές που δημιουργήσαμε. Εικόνες και συναισθήματα, που θα μας συντροφεύουν για μια ζωή.

Living with Pleasure: a Blissful Women’s Retreat

28 όμορφες γυναίκες ταξίδεψαν με την Lalita στην απόλαυση. Ένιωσαν, βίωσαν και γεύτηκαν έντονες αισθητικές στιγμές, αφέθηκαν στην πραγματική απόλαυση και στην φροντίδα, απέκτησαν νέα γνώση και εφοδιάστηκαν με εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιούν καθημερινά για να απολαμβάνουν όλα τα όμορφα της ζωής... ....έκαναν νέες γνωριμίες που κατέληξαν σε φιλίες.

The Lost Art of Play: a Joyous Women’s Retreat

“Δεν σταματάμε να παίζουμε γιατί μεγαλώνουμε. Μεγαλώνουμε γιατί σταματάμε να παίζουμε.” ...και εμείς είπαμε να θυμηθούμε πως είναι να είμαστε και πάλι παιδιά. 22 υπέροχες γυναίκες είπαν ναι στο παιχνίδι και μας ακολούθησαν στην ανεμελία. Παίξαμε με την καρδιά μας, γελάσαμε, διασκεδάσαμε, μοιραστήκαμε, συνδεθήκαμε. Αποχαιρετήσαμε το καλοκαίρι όλες μαζί και είμαστε έτοιμες για νέες περιπέτειες. Ανεπανάληπτη Lalita play gang!

 • “αγαπητή φίλη, πάτησε ένα pause στην καθημερινότητα σου και στρέψε το βλέμμα σου προς εσένα, τις ανάγκες, τα θέλω σου, την φροντίδα που αμελείς να παρέχεις στον εαυτό σου. Έλα σ’ ένα Lalita Retreat!”

  Αλεξάνδρα
 • “ήταν άψογη η οργάνωση και η διάθεση της παρέας”

  Μαίρη
 • “μου ξύπνησε το ένστικτο ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την ζωή μας και μπορούμε να καταφέρουμε ότι επιθυμούμε”

  Μαρίνα
 • “Τα Retreats της Lalita είναι μια ευκαιρία να ανοίξεις, να συνδεθείς με τον εαυτό σου, να γνωρίσεις νέες ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, να κάνεις νέες φίλες, να δεις τα πράγματα αλλιώς, να ονειρευτείς το μέλλον, να γιορτάσεις τις νίκες σου, να γελάσεις με την καρδιά σου.”

  Αλεξάνδρα
 • “υπάρχει πολύ θετική ενέργεια, γνωρίζεις υπέροχους ανθρώπους και μαθαίνεις πράγματα για τον εαυτό σου”

  Αγγελική
 • “Είναι μια ευκαιρία να φύγεις από τα πρέπει, να εκφραστείς όπως αληθινά νιώθεις χωρίς ντροπές, να γνωρίσεις καινούργιες φίλες, να χαθείς από όσα σε βαραίνουν. Μια εμπειρία που μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις θέματα και να τα δεις αλλιώς. Mόνο αν συμμετάσχεις θα βρεθείς σε άλλη πραγματική διάσταση και η ζωή ή ο τρόπος ζωής θα πάρει άλλη μορφή.”

  Ευτυχία
 • “ αισθάνομαι μοίρασμα, αγάπη, αποδοχή, ήρθα σε επαφή με ανθρώπους που έχω πολλά κοινά, χαλάρωσα, αφέθηκα, απόλαυσα, γέλασα”

  Παρασκευή
 • “Η εμπειρία ενός Lalita Retreat για μένα ήταν απελευθερωτική, μοναδική, καταλυτική για την βελτίωση της αυτοφροντίδας. Κορίτσια σας ευχαριστώ ολόθερμα, νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν”

  Λυδία
 • “Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η αλληλεγγύη ανάμεσα σας, η θηλυκότητα που ρέει και η υποστήριξη… κάποιες Θεές γεννήθηκαν για να δίνουν αγάπη.. Με τις φωτογραφίες που έβγαλα και με το πρόσωπο που θα γυρίσω, τα λόγια θα ήταν περιττά, αλλά..κάπου εκεί στις πηγές και στα ρυάκια υπάρχει ένα νερό που σε κάνει δυνατή, μοιάζει να είναι το αίμα της γης και το δάκρυ της ιστορίας, ίσως ο ιδρώτας εκείνων των γυναικών που καθημερινά ζουν και δίνουν. Καιρός να απολαύσεις όσα δίνεις, για να μάθεις το μέτρο.”

  Αντιγόνη
 • “Θα περάσεις καλά, θα σε περιποιηθούν, θα γνωρίσεις και άλλες γυναίκες, θα ακούσεις πράγματα που δεν τα έχεις ξανακούσει, θα συνδεθείς με τον εαυτό σου, θα χαλαρώσεις, θα γεμίσεις όμορφες αναμνήσεις…”

  Αλεξάνδρα
 • “Ήταν μια απολαυστική εμπειρία από την ώρα που ξεκίνησε, ήταν στημένο με αγάπη, φροντίδα και γνώση της γυναικείας φύσης. Πρέπει να πας…. θα είσαι βασίλισσα! Θα νιώσεις συγκίνηση, χαρά, αγάπη, ενδιαφέρον, θα πετάξεις! Ήμουν μια γυναίκα που είχε ενδοιασμούς, όμως η συμμετοχή στο Lalita Retreat απελευθερώνει κομμάτια που μας κρατάνε πίσω, νιώθουμε το ενδιαφέρον, το πραγματικό, και την ενέργεια."

  Κυριακή
 • “Μια ανεπανάληπτη εμπειρία την οποία κάθε γυναίκα «οφείλει» να χαρίσει στον εαυτό της . Σου το προτείνω για να αγαπήσεις τον εαυτό σου λίγο περισσότερο και για να έρθεις λίγα βήματα πιο κοντά στην αυτογνωσία.”

  Μαρία
 • “Ήταν ένα εξαιρετικό τριήμερο για το νέο ξεκίνημα της Lalita. Ένιωσα ότι επελέγη το πιο ξεχωριστό μέρος που μας επέτρεψε να αφεθούμε και να το απολαύσουμε. Μπράβο! Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν οι δονήσεις και οι όμορφοι προβληματισμοί που δημιουργήθηκαν.”

  Πηνελόπη
 • “Η εμπειρία ήταν δημιουργική και απελευθερωτική. Δημιουργήθηκε κλίμα θετικό, συναινετικό και αλληλεγγύης. Αυτό που άρεσε περισσότερο ήταν το κλίμα εμπιστοσύνης, κατανόησης και ενθάρρυνσης.”

  Βιργινία
 • “Ήταν μια πεντάστερη εμπειρία γιατί είχε φροντίδα, απόλαυση, με έκανε να συγκινηθώ, να χαρώ και να νιώσω πληρότητα. Προτείνω να συμμετέχεις σε ένα Lalita Retreat γιατί θα ξεπεράσεις πολλά εμπόδια στη ζωή σου, όρια και φόβους και θα νιώσεις ΘΕΑ!”

  Κατερίνα
 • “Προτείνω να λάβεις μέρος σε ένα επόμενο Lalita Retreat για την διασκέδαση, το αυθόρμητο γέλιο, την χαλάρωση, τις όμορφες σκέψεις, την επικοινωνία, την ανταλλαγή εμπειριών.”

  Μαρία
 • “Ένα Lalita Retreat μου δίνει ακόμα περισσότερο κέφι για ζωή και δύναμη να συνεχίσω! Θα σου πρότεινα να έρθεις για να αφεθείς στη χαρά της ζωής, να γνωρίσεις τον εαυτό σου λίγο περισσότερο, να κάνεις νέες φίλες, να προσφέρεις ένα δώρο στον εαυτό σου και να το απολαύσεις.”

  Έλενα
 • “Μια εμπειρία για γυναίκες που θα της δώσει κλειδιά για αλλαγή στον τρόπο που βλέπει την καθημερινότητα.”

  Βασιλική
 • “Δύο μέρες ξεγνοιασιάς, όπου μέσα από το παιχνίδι ανακάλυψα πράγματα για τον εαυτό μου και με έκανε να θέλω να μάθω περισσότερα για μένα και να με ανακαλύψω.”

  Έφη
 • “Προτείνω να συμμετάσχεις σε ένα Lalita Retreat για να δώσεις μια ευκαιρία στον εαυτό σου για το διαφορετικό.”

  Μαριλένα
 • “…γνώρισα νέους ανθρώπους, ταυτίστηκα, απελευθερώθηκα, γέλασα με την ψυχή μου. Σου προτείνω να συμμετάσχεις για να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου.”

  Αγγελική
 • “Μια διαφορετική προσέγγιση της ζωής.”

  Άρτεμις
 • “Η εμπειρία ήταν υπέροχη, αναζωογονητική, γεμάτη χαρά και θετική ενέργεια. Σου το προτείνω γιατί είναι από τα ομορφότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου.”

  Κωνσταντίνα
 • “Αυτό το διήμερο ήταν μια διαφορετική εμπειρία που με έκανε να ξεχαστώ, να  χαλαρώσω και να συνειδητοποιήσω εσωτερικές αναζητήσεις.”

  Μαρία
 • “…γνώρισα νέους υπέροχους ανθρώπους, κομμάτια του εαυτού μου, πέρασα ένα μαγευτικό σαββατοκύριακο, με δημιουργικότητα και παιχνίδι.”

  Ξανθίππη
administratorLalita Retreats