Καλώς ήρθες στον μαγικό κόσμο της Lalita

Η αποστολή της Lalita

Σήμερα έχουμε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να ζούμε στιγμές μακριά από την καθημερινότητα που απορροφά την ενέργειά μας. Επίσης, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη να συνδεθούμε μεταξύ μας.

Η ξεκούραση, η αναζωογόνηση, το γέλιο, το παιχνίδι, η φροντίδα του εαυτού μας κοντά στη φύση αλλά και η επαφή με άλλες γυναίκες, μπορούν να απελευθερώσουν όλη την κρυμμένη μας δύναμη, να ξεκλειδώσουν αρετές και να μας ενδυναμώσουν, ώστε αυτή η εμπειρία να γίνει οδηγός για τη ζωή μας και την πορεία μας.

Μέσα από τη μακρόχρονη σύνδεση και επικοινωνία με γυναίκες διαφορετικών ηλικιών και φάσεων ζωής, που αναζητούν αφορμές για να συνδεθούν με τη γυναικεία τους φύση, να θυμηθούν τη μοναδικότητά τους, να αποδεχθούν όλα όσα είναι, να γιορτάσουν τις νίκες τους, να δημιουργήσουν νέες, ενδυναμωτικές φιλίες και να ανακαλύψουν νέους τρόπους να τιμήσουν και να φροντίσουν τον εαυτό τους, εμπνευστήκαμε και σχεδιάσαμε τα πιο ιδιαίτερα ταξίδια της Lalita.

Η Lalita, είναι εδώ λοιπόν. Για να σε εμπνεύσει να ταξιδέψεις, για να σε προ(σ)καλέσει να ακολουθήσεις τα ίχνη των ονείρων σου.

Σε προσκαλούμε να αφεθείς στις αποδράσεις μας για να ζήσεις καινούργιες εμπειρίες, με σκοπό να μάθεις να απολαμβάνεις τις μέρες σου με ευδαιμονία, μέσα από τα θηλυκά Blissful Retreats & Experiences που προσφέρουμε.

Έλα μαζί μας για να ζήσεις τη ζωή με πληρότητα. Έλα μαζί μας για να απολαύσεις το εδώ και τώρα. Η θηλυκή σου δύναμη περιμένει να την «ξεκλειδώσεις» και εμείς μπορούμε να σου δείξουμε τον τρόπο

Τι είναι η Lalita

H Lalita είναι η Θεά της Ευδαιμονίας και ο μύθος της μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε ανεπανάληπτα γυναικεία retreats, experiences και απολαύσεις για γυναίκες όλων των ηλικιών και φάσεων ζωής.
Σκοπός μας είναι όλες οι γυναίκες να αγκαλιάσουν εκ νέου και με διαφορετικούς τρόπους την γυναικεία τους φύση, να (ξανα)ανακαλύψουν την θηλυκότητά τους σφαιρικότερα και πληρέστερα, να διευρύνουν την δημιουργικότητα που κρύβουν μέσα τους, να ενωθούν με άλλες like-minded γυναίκες και να νιώσουν υπέροχα -με και για -τον εαυτό τους.
Με οδηγό την Lalita θέλουμε, σε κάθε οργανωμένο με πολύ αγάπη retreat, να γιορτάζουμε την θηλυκή μας πλευρά, να μοιραζόμαστε, να ανακαλύπτουμε, να εμπνεόμαστε, να γεμίζουμε, να βιώνουμε δυνατά ώστε, όταν επιστρέφουμε στα καθημερινά, να είμαστε πιο χαρούμενες στους πολλαπλούς ρόλους της ζωής μας, ξεκούραστες και με χαρά εσωτερική.
Το όραμα της Lalita είναι η μοναδική σου λάμψη να γίνει τρόπος ζωής, ένα λαμπερό παράδειγμα για όποιον σε συναντά και συναντάς

Η ομάδα της Lalita

Βασιλική Τσαντίλα | Founder

your Wheel of the Year partner

Δουλεύω χρόνια για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και με μεγάλη χαρά επιχειρώ να ταξιδέψω με τις επιθυμίες μου. Μία απ’ αυτές μπήκε κιόλας στην ωραιότερη και μεγαλύτερη βαλίτσα με σπουδαίους στόχους. Ο προορισμός φαντάζει μοναδικός. Το εισιτήριο περιέχει αγάπη και πάθος.

Σκοπός μου είναι να φτιάξω ένα παζλ από ανεπανάληπτες εμπειρίες μόνο για γυναίκες, με σκοπό την προσωπική τους ανάπτυξη, την απόλυτη ευχαρίστηση και την απλή απόλαυση. Θέλω να έρθεις μαζί μου σ’ αυτό το ευφάνταστο ταξίδι. Να γίνεις ένα σημαντικό κομμάτι του απαιτητικού και πολύ αλλιώτικου παζλ της Lalita. Έχω πολλά στο μυαλό μου που θέλω να μοιραστώ μαζί σου. Οι προσωπικές αναζητήσεις, αλλά και η μελέτη που έχει γίνει σε βάθος για την θηλυκότητα με οδηγούν εδώ, στο να ανακαλύψω το πόσο σημαντική και ιδιαίτερη είναι η διαδρομή μας κι η σύνδεση της γυναικείας φύσης με τις εποχές και με τις ενδιάμεσες περιόδους του χρόνου. Έχω πολύτιμο υλικό και αρκετές πληροφορίες για να πάμε μαζί παρακάτω. Μέσα από φανταστικά τελετουργικά και με εργαλεία τη yoga και τον χορό, να γίνουμε πιο δημιουργικές, λαμπερές κι ανάλαφρες.


Lalita Partners

Νικόλ Βουρβουριώτη

your Coaching partner

Είμαι η Nichole και είμαι personal life coach και δημιουργός του ομαδικού προγράμματος Inspired for Life.

Όνειρό μου? Να βλέπω τις γυναίκες γύρω μου να ζουν με την καρδιά τους χωρίς να αναβάλλουν την ευτυχία τους για αργότερα.

Η business card μου γράφει personal life coach, αλλά αυτό που πραγματικά κάνω είναι να θυμίζω σε όλες μας, ότι σε όποια φάση της ζωής μας και αν βρισκόμαστε, με όποιον τρόπο και να έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, εξακολουθούμε να έχουμε ένα κατάλευκο, αστραφτερό μέλλον, που μπορούμε να διαμορφώσουμε όπως εμείς θέλουμε.

Κλαίρη Βενούκα

your Femininity partner

Η Κλαίρη δημιουργεί μέσα από διαφορετικούς ρόλους, πάντα με επίκεντρο την Ομορφιά, την Γυναίκα, την Ισορροπία, την αδιαπραγμάτευτη Θηλυκότητα. Θα τη βρεις να διοικεί πολυεθνικά beauty brands, να μοιράζεται σκέψεις και γνώσεις στο Feminine Boudoir, να γράφει για τα βότανα, τα άνθη και τα έλαια σε περιοδικά και blogs, να κάνει σεμινάρια στον Κύκλο Υποστήριξης Γυναικών, να σου προσφέρει ό,τι ξέρει με κάθε ευκαιρία και, ενίοτε, όταν ο χρόνος το επιτρέπει, να συγγράφει ημερολόγια και να ταξιδεύει με τη Lalita!

Γνήσιο Lalitoκόριτσο, πιστεύει πως το νόημα της ζωής είναι να δίνεις στη Ζωή Νόημα κάθε στιγμή και να τη ζεις έτσι όπως η ψυχή σου λαχταρά και οι αισθήσεις σου είναι στο φουλ!

Ambassadors program

Θέλεις να γίνεις και εσύ μια Ambassador και να οργανώσουμε μαζί ένα Lalita Retreat;

Στείλε μας το βιογραφικό σου ή συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ


Hotel and Venues Collaborations

Διαθέτεις ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο ή ένα ζεστό χώρο και επιθυμείς να φιλοξενήσεις ένα Lalita Retreat?

Στείλε μας περισσότερες πληροφορίες εδώ


Sponsorship Cooperation

Θέλεις να προσφέρεις κάτι δικό σου ως special treat στις συμμετέχουσες των Lalita Retreats;

Επικοινώνησε μαζί μας στέλνοντας περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Τι είπαν για εμάς

 • “Ήταν μια απολαυστική εμπειρία από την ώρα που ξεκίνησε, ήταν στημένο με αγάπη, φροντίδα και γνώση της γυναικείας φύσης. Πρέπει να πας…. θα είσαι βασίλισσα! Θα νιώσεις συγκίνηση, χαρά, αγάπη, ενδιαφέρον, θα πετάξεις! Ήμουν μια γυναίκα που είχε ενδοιασμούς, όμως η συμμετοχή στο Lalita Retreat απελευθερώνει κομμάτια που μας κρατάνε πίσω, νιώθουμε το ενδιαφέρον, το πραγματικό, και την ενέργεια."

  Κυριακή
 • “…γνώρισα νέους ανθρώπους, ταυτίστηκα, απελευθερώθηκα, γέλασα με την ψυχή μου. Σου προτείνω να συμμετάσχεις για να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου.”

  Αγγελική
 • “Η εμπειρία ενός Lalita Retreat για μένα ήταν απελευθερωτική, μοναδική, καταλυτική για την βελτίωση της αυτοφροντίδας. Κορίτσια σας ευχαριστώ ολόθερμα, νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν”

  Λυδία
 • “Μια εμπειρία για γυναίκες που θα της δώσει κλειδιά για αλλαγή στον τρόπο που βλέπει την καθημερινότητα.”

  Βασιλική
 • “Είναι μια ευκαιρία να φύγεις από τα πρέπει, να εκφραστείς όπως αληθινά νιώθεις χωρίς ντροπές, να γνωρίσεις καινούργιες φίλες, να χαθείς από όσα σε βαραίνουν. Μια εμπειρία που μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις θέματα και να τα δεις αλλιώς. Mόνο αν συμμετάσχεις θα βρεθείς σε άλλη πραγματική διάσταση και η ζωή ή ο τρόπος ζωής θα πάρει άλλη μορφή.”

  Ευτυχία
 • “…γνώρισα νέους υπέροχους ανθρώπους, κομμάτια του εαυτού μου, πέρασα ένα μαγευτικό σαββατοκύριακο, με δημιουργικότητα και παιχνίδι.”

  Ξανθίππη
 • “Προτείνω να συμμετάσχεις σε ένα Lalita Retreat για να δώσεις μια ευκαιρία στον εαυτό σου για το διαφορετικό.”

  Μαριλένα
 • “Ένα Lalita Retreat μου δίνει ακόμα περισσότερο κέφι για ζωή και δύναμη να συνεχίσω! Θα σου πρότεινα να έρθεις για να αφεθείς στη χαρά της ζωής, να γνωρίσεις τον εαυτό σου λίγο περισσότερο, να κάνεις νέες φίλες, να προσφέρεις ένα δώρο στον εαυτό σου και να το απολαύσεις.”

  Έλενα
 • “ αισθάνομαι μοίρασμα, αγάπη, αποδοχή, ήρθα σε επαφή με ανθρώπους που έχω πολλά κοινά, χαλάρωσα, αφέθηκα, απόλαυσα, γέλασα”

  Παρασκευή
 • “Θα περάσεις καλά, θα σε περιποιηθούν, θα γνωρίσεις και άλλες γυναίκες, θα ακούσεις πράγματα που δεν τα έχεις ξανακούσει, θα συνδεθείς με τον εαυτό σου, θα χαλαρώσεις, θα γεμίσεις όμορφες αναμνήσεις…”

  Αλεξάνδρα
adminAbout Us